skip to Main Content
Masterclass Trainer/Coach

Masterclass Trainer/Coach

Datum 8 MRT, 19 APR, 17 MEI en 28 JUN
Tijd 19:00 tot 22:00 uur
Locatie Groningen
Kosten € 215
Voor wie geschikt De ambitieuze buurtsportcoach en trainer van team-balsporten met minimaal TC3/UEFA C (KNVB) of een vergelijkbaar opleidingsniveau voor de andere team-balsporten (niveau 3 volgens de kwalificatiestructuur sport)
Voorbereiding gevraagd Nee
Uitvoerende organisatie Hanze Instituut, KNVB en FC Groningen

Ben jij naast buurtsportcoach ook een ambiteuze trainer van een team-balsport of ken je zo iemand in je netwerk? Dan is dit misschien iets voor jou. De masterclass wordt jaarlijks georganiseerd aan de hand van actuele onderwerpen van dat moment. Inspirerende sprekers leiden je in op het onderwerpen en bespreken ‘best practices’. Met altijd een praktische vertaling naar jouw praktijk; ‘het veld’. Je kunt er direct mee aan de slag! De sportbrede masterclass komt tot stand door de samenwerking tussen FC Groningen, KNVB en Hanze Instituut voor Sportstudies.

Na het volgen van deze masterclass heb je:

State-of-the-art kennis en vaardigheden die antwoord geven op: Hoe pas ik breed motorisch opleiden toe in mijn eigen training? Wat zijn belangrijke aspecten bij de ontwikkeling van een speelwijze? Waarom is zelfregulatie bij mijn spelers van belang en hoe pas ik dat toe? Hoe periodiseer ik en op welke thema’s kan dat?

De masterclasses bestaan uit 4 workshops van 3 uur, met elk een eigen thema. De theoretische en praktische invulling wordt verzorgd door inspirerende sprekers op evenzo inspirerende locaties.

Thema’s

• Breed motorisch opleiden
• Speelwijzen
• Zelfregulatie
• Periodisering

De workshops worden ook dit jaar weer verzorgd door een gevarieerd team aan sprekers. Elk met een eigen inbreng, expertise, ervaring: Guido van Weeren (fysiek trainer FC. Groningen) | Sierd Wijnalda (eco-coach, docent ALO en RTC-trainer/coach hoogspringen) | Alien van der Sluis (bewegingswetenschapper en onderzoeker lectoraat Sportstudies) | Douwe Jan van der Wal (Docent ALO, hoofd voetbalzaken ONS Sneek | Joost van Geel (Prestatiemanager KNHB) | Simon Cageling (coördinator voetbalactiviteiten FC Groningen, hoofdtrainer Velocitas) | Arjan Pruim (Docent master Talent & Diversiteit, Docent ALO).

Masterclass filmpje

Doelgroep: De ambitieuze buurtsportcoach en trainer van team-balsporten.

Instroomniveau: Minimaal in het bezit van TC3/UEFA C (KNVB) of een vergelijkbaar opleidingsniveau voor de andere team-balsporten (niveau 3 volgens de kwalificatiestructuur sport).

Cursusdata

Workshop 1: 08 maart; 19.00 – 22.00 uur
Workshop 2: 19 april; 19.00 – 22.00 uur
Workshop 3: 17 mei; 19.00 – 22.00 uur
Workshop 4: 28 juni; 19.00 – 22.00 uur

Prijs: € 215,00 per pers.

Locatie: Wisselende inspirerende locaties in Groningen

Aantal deelnemers: minimaal 20 – maximaal 25 personen

Afronding: Als je alle workshops aanwezig bent geweest, ontvang je afhankelijk van het aantal door je bond toegewezen licentiepunten (KNVB verbindt bijv. 7 licentie punten aan de workshops)

Inschrijven

Bijzonderheden: De uiterste inschrijfdatum is zondag 31 januari 2021. Je ontvangt na deze datum bericht over toelating en informatie betreffende de 1ste bijeenkomst. Heb je interesse? Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: LLL-sportstudies@org.hanze.nl

Back To Top